Ikou Inc.

Step 1

Overview

Primul proiect de branding realizat pentru Ikou Inc l-am făcut în 2007. In acest timp am dezvoltat câteva website-uri pentru client, promovând mai multe brand-uri, precum Studio Bathe , Bath Nuvo, Art Bathe. Astfel compania a comercializat produsele sub trei branduri diferite, conform strategiei sale de marketing. In 2020 clientul decide să reunească toate produsele și să prezinte un portofoliu coerent sub un singur brand, pe un portal dedicat, anume IkouInc.com.

Step 2

Objectives

  • Imbunătățirea poveștii brandului și alinierea cu cele mai recente valori ale sale
  • Improspătarea arhitecturii website-ului și a navigării, pentru o experiență îmbunătățită a utilizatorului
  • Implementarea unor filtre ce permit diferitor tipuri de utilizatori să facă achiziții pe platforma online
  • Implementarea unei soluții responsive, cu sistem de administrare a conținutului
  • Transformarea experienței utilizatorului într-un proces captivant și unic
Step 3

Prototyping

Butoane, stilizări, culori și iconițe - toate fac trecerea de la schiță la prototip. Scopul principal al unui site este acela de a-și asista clienții în căutarea produselor dorite, în crearea unui cont de utilizator cu ușurință, în achiziția cu ușurință a produselor în propria limbă și monedă. În această privință, designul interfeței trebuie să țină seama de aceste obiective și să ofere clientului toate ustensilele de care are nevoie de-a lungul procesului de achiziție.

Home Page Design
Step 4

Concept & Style

Lucrul la proiecte de rebranding poate fi provocator și interesant, deoarece este o șansă să propui o perspectivă cu totul nouă asupra lucrurilor. Prin acest proiect am dorit să fluidizăm navigarea pe pagini, astfel încât vizitatorul să poată accesa ușor informații importante. Gradienții, texturile, fundalul și iconițele conferă site-ului un ton primitor.

Style Tile
Step 5

Bring It All Together

Noul website reprezintă o atracție pentru publicul tânăr. Implementarea serviciului Bazaar Voice îmbunătățește comunicarea cu utilizatorul final. Caracteristici specifice mai multor tipuri de utilizatori, tipuri de prețuri și variante de plăți, precum și multitudinea de limbi străine în care este prezentat situl, fac din Ikouinc.com o platformă valoroasă.